Nava purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo a FRMN a executat un exercițiu de apărare antiaeriană

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.09.2019, nava purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat un exercițiu de apărare antiaeriană, în poligoane maritime din Marea Neagră.

În rolul adversarului convențional a evoluat o patrulă de bombardiere Su-24 din compunerea marii unități de forțe aeriene și apărare antiaeriană a Regiunii Militare Sud.

Pe timpul exercițiului, piloții au avut misiunea de a desfășura zboruri la diferite altitudini, în condiții care să îngreuneze descoperirea avioanelor de către stațiile radar ale navei și să simuleze executarea unui atac cu bombe.

Echipajul navei mici purtătoare de rachete a primit misiunea de a descoperi și clasifica țintele aeriene.

În pofida tuturor manevrelor aviației, echipajul navei a descoperit și clasificat, cu succes, toate țintele aeriene.

Pentru dezinformarea adversarului aerian, a fost îndeplinit un complex de activități pentru a reduce expunerea de radiolocație și pentru a crește eficiența întrebuințării mijloacelor proprii de apărare antiaeriană. Au fost activate mijloacele de mascare radioelectronică și vizuală și au fost create ținte false cu complexele de bruiaj pasiv.

La sosirea țintelor aeriene la limita de executare a focului, acestea au fost distruse cu întrebuințarea mijloacelor de apărare antiaeriană ale navei.

Ieșirea navei mici purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo pe mare și executarea de exerciții are loc în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă și al activităților zilnice ale FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo aparține Brigăzii 41 Vedete Purtătoare de Rachete – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN. Aceasta este una din cele 13 platforme purtătoare de rachete de croazieră Kalibr aflate în prezent în dotarea FRMN.

Avioanele Su-24M participante la exercițiu aparțin Regimentului 37 Aviație Mixtă – Gvardeiskoe al Diviziei 27 Aviație Mixtă – Belbek din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don. Regimentul dispune de o escadrilă de aviație de bombardament, dotată cu avioane Su-24M, și de o escadrilă de aviație de asalt, cu avioane Su-25SM.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s