Bombardiere rusești Tu-22M3 și Su-34 au executat bombardamente în cadrul exercițiului “Centru-2019”

Departamentul pentru informare și comunicații în masă aparținând Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 19.09.2019, în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, echipaje ale unor bombardiere Tu-22M3 ale Forțelor Aerocosmice și Su-34 ale Regiunii Militare Centru au desfășurat misiuni de bombardament în poligoanele Ertarsky și Safakulevo din Regiunile Sverdlovsk și Kurgan.

Piloții au întrebuințat bombe de aviație cu greutăți de la 250 la 500 de kilograme asupra unor ținte terestre, care reprezentau tehnică blindată, adăposturi din beton și puncte de comandă subterane mascate ale adversarului convențional.

În timpul bombardamentelor, echipajele Aviației cu rază lungă de acțiune au desfășurat misiuni în compunerea celulelor (două avioane), iar personalul Aviației de Bombardament a Regiunii Militare Centru a acționat în patrule (trei sau patru avioane). Întrebuințarea în luptă a fost efectuată de la altitudini cuprinse între 1.000 și 2.000 de metri.

În total, la activități au participat până la 20 de avioane.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Ministerul rus al Apărării a prezentat pe canalul său de YouTube un material video referitor la activitățile avioanelor Tu-22M3.

Acesta poate fi vizualizat la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=AjyDz3p-xf4.

În imagini apar avioanele cu numere de bord 24 și 16 roșii, care decolează unul după altul, desfășurând, probabil, misiuni în cadrul unei celule.

În faza pregătitoare a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, pe aerodromuri operative ale Regiunii Militare Centru a fost adusă o escadrilă de avioane Tu-22M3 (probabil 12 aeronave).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s