Complexe rusești de rachete Iskander-M au distrus adversarul în munții din Caucazul de Nord

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 20.09.2019, că, în timpul unui exercițiu tactic, echipaje ale complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M aparținând marii unități de rachete din Osetia de Nord au distrus obiective din munți ale adversarului convențional, executând lansări electronice de rachete.

Anterior, subunitățile de rachete Iskander, în regim de mascare sub protecția întunericului, au executat un marș în raionul indicat, îndeplinind normative de desfășurare a complexelor și de prelucrare a datelor pentru lansările de rachete.

De asemenea, au fost verificate deprinderile echipajelor de trecere a complexlor din poziție de marș în poziție de luptă, de încărcare a rachetelor din mașinile de transport și încărcare pe instalațiile de lansare, pe timp de noapte, în absența luminii naturale.

Militarii au îndeplinit și misiuni de organizare a pazei și apărării complexelor în pozițiile de start și au respins atacurile teroriștilor convenționali, care au încercat să împiedice lansările de rachete.

Marea unitate de rachete îndeplinește misiuni de instrucție și luptă într-o concepție unică, pe timpul unui exercițiu tactic desfășurat în cadrul taberelor de instrucție ale Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud.

În total, la taberele de instrucție, care se desfășoară în 20 de poligoane de arme întrunite, participă peste 10.000 de militari, aproximativ 3.000 de unități de tehnică militară și specială, inclusiv complexe ale aviației fără pilot.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete Iskander-M participante la exercițiu aparțin Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

În ultimele zile se constată o întrebuințare intensificată a complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M din Federația Rusă.

În perioada 19-20 septembrie, a fost lansată o rachetă balistică în poligonul Sary-Shagan din Kazahstan, o rachetă de croazieră în poligonul Donguz din Regiunea Orenburg și au fost efectuate lansări electonice de rachete în Caucazul de Nord.

Acest lucru arată că rachetele balistice și de croazieră ale complexului Iskander-M reprezintă unul dintre armamentele de bază ale Forțelor Terestre ale Federației Ruse și nu pot să lipsească din activitățile de instrucție de amploare sau din conflictele armate la care participă militarii ruși.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s