Aviația rusă a distrus ținte terestre în poligonul Opuk din Crimeea

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 26.09.2019, în poligonul Opuk, echipaje ale avioanelor dislocate pe aerodromuri din Crimeea ale Regiunii Militare Sud au îndeplinit misiuni de întrebuințare în luptă împotriva țintelor terestre.

În timpul îndeplinirii misiunilor de zbor planificate, echipaje ale bombardierelor Su-24 și avioanelor de asalt Su-25SM au executat atacuri cu rachete și bombe asupra unor poziții-țintă.

Aproape 10 echipaje au executat bombardamente de precizie, lansări de rachete nedirijate și trageri cu puștile de aviație asupra unor ținte care imitau puncte de comandă, tehnică militară și puncte de foc ale adversarului convențional.

Activitățile practice ale piloților au fost următite cu complexe de control-obiectiv, în raionul întrebuințării în luptă. Analiza datelor primite de la mijloacele de control va fi efectuată de către comandanți, pentru evaluarea eficienței acțiunilor piloților.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tragerile au fost executate de piloți aparținând Regimentului 37 Aviație Mixtă – Gvardeiskoe din cadrul Diviziei 27 Aviație Mixtă – Belbek a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don aparținând Regiunii Militare Sud. În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament cu bombardiere de front Su-24M și o escadrilă de asalt cu avioane de tip Su-25SM.

De asemenea, în Crimeea mai există o escadrilă de aviație mixtă, dotată cu avioane de bombardament Su-24M și de cercetare Su-24MR. Aceasta aparține Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din cadrul Aviației navale a FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s