Complexe de rachete Iskander-M ale Flotei ruse din Marea Baltică au executat lansări electronice de rachete

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 27.09.2019, echipaje ale complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M ale corpului de armată al Flotei ruse din Marea Baltică (FRMB) au distrus, cu ajutorul lansărilor electronice de rachete, un punct de comandă și un aerodrom aparținând adveresarului convențional, în timpul etapei de verificare a nivelului de pregătire pentru luptă al FRMB.

În cadrul părții practice a exercițiului, militarii au fost alertați și au efectuat un marș în unul dintre raioanele din Regiunea Kaliningrad.

Pe timpul marșului, echipajele complexelor de rachete au desfășurat activități de respingere a atacurilor grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului și au depășit porțiuni de teren contaminat.

După sosirea în raionul indicat, echipajele au executat mascarea complexelor de rachete, au îndeplinit normative de desfășurare a complexelor operativ-tactice, au stabilit comunicațiile cu baza și au executat lansări electronice de rachete asupra unui punct de comandă și unui aerodrom al adveresarului convențional.

Militarii și-au perfecționat deprinderile privind trecerea complexelor de rachete din poziție de marș în poziție de luptă și încărcarea rachetelor din mașinile de transport și încărcare pe instalațiile de lansare.

De asemenea, subunitățile de rachete au desfășurat activități de organizare a pazei și apărării complexelor în pozițiile de lansare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete Iskander-M aparțin Brigăzii 152 Rachete – Cherniakhovsk din cadrul Corpului 11 Armată – Kaliningrad al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMB.

În prezent, în cadrul FRMB se desfășoară o verificare a nivelului de pregătire pentru luptă, la care participă toate structurile flotei.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s