Nava mică antisubmarin Kasimov a FRMN a executat trageri de artilerie în Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 29.09.2019, echipajul navei mici antisubmarin Kasimov a Bazei Navale – Novorossiysk aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat trageri de artilerie, în poligoane maritime de pregătire pentru luptă.

În timpul îndeplinirii de misiuni de instrucție și luptă, marinarii au desfășurat un complex de activități de organizare a apărării antiaeriene a navei, ce au inclus căutarea și escortarea țintelor aeriene, și, de asemenea, au executat trageri de artilerie asupra unor mine plutitoare și împotriva unor aparate de zbor, care simulau atacul aerian al adversarului convențional.

Anterior, în cadrul exercițiului, echipajul navei mici antisubmarin, în cooperare cu alte forțe ale FRMN, a asigurat scufundarea la adâncime a submarinului Kolpino.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava mică antisubmarin (corveta) Kasimov aparține grupului tactic de nave antisubmarin al Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul bazei Navale – Novorossiysk, din care mai fac parte navele Povorino și Eisk.

Brigada mai include un grup tactic de nave de patrulare, format din navele Vasily Bykov și Dmitri Rogachev, un grup tactic de dragoare și un detașament Spetsnaz pentru lupta cu forțele și mijloacele de diversiune submarină ale adversarului.

Corveta Kasimov se află de mai mult timp pe mare, unde desfășoară activități de pregătire pentru luptă în cadrul perioadei de instrucție de vară.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s