Infanteriștii marini ai Flotei ruse din Marea Neagră efectuează salturi cu parașuta din elicoptere

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 30.09.2019, că, în cadrul unei convocări de pregătire pentru desant aerian, militari aparținând Infanteriei Marine a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) efectuează salturi cu parașuta. La activități participă aproximativ 300 de militari din cadrul batalionului de desant-asalt al Infanteriei Marine a FRMN.

Militarii execută salturi cu parașuta din elicoptere Mi-8, de la altitudini de până la 800 de metri, cu echipamentul de luptă complet, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

De asemenea, subunitățile execută antrenamente, în cadrul cărora își perfecționează deprinderile de debarcare a desantului aerian tactic, în modul de asalt, din elicoptere aflate al altitudini de doi-trei metri, cu echipamentul complet din dotare.

În afară de îndeplinirea elementelor standard de desant aerian, subunitățile vor elabora normative pentru adunarea desantului în punctul desemnat după aterizare și vor face un marș de 10 kilometri, în echipament de luptă complet.

Activitățile se desfășoară în conformitate cu Planul de activități al trupelor FRMN în timpul perioadei de instrucție de vară a anului de instrucție 2019.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la convocarea de pregătire pentru desant aerian aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Forțele principale ale brigăzii sunt reprezentate de două batalioane de infanterie marină (382 și 557), un batalion de desant-asalt (542) și un batalion de cercetare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s