Fregata Amiral Makarov a FRMN a executat exerciții complexe în acvatoriul Mării Mediterane

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.10.2019, după ieșirea din Insula Korfu, echipajul fregatei Amiral Makarov a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat o serie de exerciții navale complexe, cu îndeplinirea de misiuni de luptă în acvatoriul Mării Mediterane.

În timpul exercițiilor, echipajul elicopterului Ka-27PS de la bordul navei a executat zboruri pentru cercetarea aeriană și îndeplinirea de misiuni de căutare-salvare, în timpul cărora au fost efectuate antrenamente ale echipajelor navale, care asigură zborurile elicopterului.

Marinarii au desfășurat activități de căutare, descoperire, urmărire și distrugere a unui submarin al adversarului convențional, executând lansări de bombe reactive de adâncime. De asemenea, echipajul navei a executat un exercițiu de apărare antiaeriană a navei în timpul traversării mării, cu desfășurarea de lansări electronice de rachete antiaeriene împotriva unor ținte aeriene, precum și activități de ducere a luptei navale, în care au fost executate atacuri asupra țintelor navale cu armamentele de precizie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Marșul de instrucție al fregatei Amiral Makarov în Marea Mediterană este condus de comandantul FRMN, viceamiral Igor Osipov. Programul acestuia mai include escale în Insula Vido din Grecia și în portul Tartus din Siria.

Fregata a plecat de la Sevastopol pe 23.09.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s