În sudul Federației Ruse, se desfășoară exercițiul comun ruso-pakistanez “Prietenia-2019”

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.10.2019, în poligonul Molkino din Ținutul Krasnodar, militari ruși și pakistanezi aparținând unor subunități cu destinație specială, care participă la exercițiul comun Prietenia-2019, au executat trageri de luptă cu armamentul din dotare.

În timpul activităților de pregătire pentru foc, cercetașii ruși le-au prezentat colegilor pakistanezi aruncătorul automat de grenade AGS-17 Plamia, aruncătorul de grenade antitanc RPG-7V, mitraliera Utes, pușca pentru lunetiști SVD-S și pistoalele Yarygin, Stechkin și Makarov.

Executarea focului cu toate tipurile de arme asupra unor ținte care imitau forța vie a adversarului s-a desfășurat la distanțe cuprinse între 50 și 1.500 de metri.

La activități participă aproximativ 100 de militari pakistanezi și subunități cu destinație specială (Spetsnaz) ale Armatei 49 arme întrunite din cadrul Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Începând din anul 2016, exercițiul comun ruso-pakistanez Prietenia este executat, alternativ, în Federația Rusă și Pakistan.

Exercițiul Prietenia-2019 se desfășoară, în perioada 02-12.10.2019, în poligonul Molkino din Ținutul Krasnodar, cu participarea unor subunități cu destinație specială cu efective de aproximativ 100 de militari din fiecare țară.

Din partea Federației Ruse, la exercițiu participă subunități ale Regimentului 25 Destinație Specială (Spetsnaz) – Stavropol al Armatei 49 arme întrunite.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s