În cadrul Flotilei ruse din Marea Caspică, a fost executat un exercițiu de apărare antiaeriană

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.10.2019, în cadrul unui exercițiu de apărare antiaeriană, echipaje ale Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC), împreună cu avioane ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, au distrus aproximativ 130 de ținte aeriene.

Militarii au îndeplinit misiuni de descoperire și de escortare a țintelor aeriene ale adversarului convențional, întrebuințând sistemele de apărare antiaeriană ale navelor. În punctele de dislocare, acestea au respins un atac aerian masiv cu rachete al adversarului, îndeplinind peste 50 de normative.

În timpul exercițiului, echipajele posturilor de luptă de pe nave au descoperit și clasificat țintele, iar echipajele de apărare antiaeriană, la apariția acestora la distanța de distrugere, au lovit aviația adevrsarului convențional.

În total, la exercițiu au participat peste 10 nave ale FRMC, între care fregatele Tatarstan și Daghestan, nava mică purtătoare de rachete Grad Svyazhsk, navele mici purtătoare de artilerie Volgodonsk, Astrakhan și Makhacikhala, precum și mijloace terestre și navale de apărare antiaeriană.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul de apărare antiaeriană al FRMC a fost executat în cadrul verificării finale asupra nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud pe anul de instrucție 2019.

Activitățile desfășurate în cadrul verificării au fost planificate în perioada 07-11 octombrie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s