Nava de patrulare Vasili Bykov a FRMN revine la Sevastopol, după o vizită în portul Pilos din Grecia

Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 22.10.2019, nava de patrulare Vasili Bykov a părăsit portul grecesc Pilos.

“Nava de patrulare Vasili Bykov a FRMN a încheiat programul escalei în portul grecesc Pilos, unde echipajul a participat la cea de-a 192-a aniversare a bătăliei navale de la Navarino”, se arată în comunicatul de presă.

În timpul escalei în portul Pilos, care a început pe 19.10.2019, nava a fost vizitată de câteva sute de locuitori ai orașului, în timp ce pentru echipaj au fost organizate excursii în regiune.

În prezent, nava a luat curs către baza navală principal a FRMN din Sevstopol.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Vasili Bykov aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul bazei Navale – Novorossiysk a FRMN, fiind purtătoare de rachete de croazieră Kalibr.

Revenirea în Federația Rusă după vizita efectuată în Grecia este oarecum surprinzătoare, deoarece era așteptată o deplasare a navei în estul Mării Mediterane, pentru îndeplinirea de misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s