Elicoptere de asalt din sudul Federației Ruse au desfășurat activități în cadrul unei verificări de control

Serviciul de presă al Flotei de Nord din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 29.10.2019, în cadrul verificării de control asupra anului de instrucție 2019, echipaje aparținând elicopterelor de asalt Mi-28N Vânător de Noapte, Ka-52 Alligator și Mi-35M ale regimentului dislocat în ținutul Krasnodar au îndeplinit o serie de misiuni speciale, în condiții de teren muntos împădurit și pe timp de noapte.

Piloții au desfășurat activități de sprijin cu foc pentru detașamenteele cu destinație specială (Spetsnaz) ale Regiunii Militare Sud, de escortare a coloanelor de tehnică în timpul deplasării, de transport și debaracre a desantului aerian tactic, precum și de livrare a munițiilor și a mărfurilor cu destinație miliatră în locuri greeu accesibile din munți și păduri.

De asemenea, piloții au îndelinit normative privind descoperirea și identificarea unor obiecte diverse, a țintelor terestre staționare și mobile, a tehnicii blindate, elicopterelor și avioanelor adversarului convențional, care zboară la joasă altitudine.

Echipaje ale elicopterelor și serviciilor de la sol au desfășurat algoritmi ai acțiunilor de pregătire și redislocare a tehnicii de aviație pe aerodromuri de rezervă și operative.

La desfășurarea zborurilor de instrucție și antrenament au participat aproximativ 20 de elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre din Regiunea Militară Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Elicopterele participante la verificare aparțin Regimentului 55 Elicoptere – Korenovsk din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului, care îndeplinește misiuni în sprijinul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol, se află patru escadrile de elicoptere, dotate cu elicoptere de tip Mi-35M, Mi-28N, Ka-52 și Mi-8AMTȘ.

În mod normal, Aviația Forțelor Terestre ar trebui să includă, în fiecare Regiune Militară, câte un regiment de elicoptere pentru fiecare armată de arme întrunite și o brigadă de elicoptere la nivelul Trupelor regiunii.

Însă, în Regiunea Militară Sud, unde există trei armate de arme întrunite, au fost constituite doar două regimente de elicoptere și o brigadă de elicoptere. Este vorba despre Regimentul 55 Elicoptere – Korenovsk (pentru Armata 49 arme întrunite – Stavropol), Regimentul 487 Elicoptere – Budennovsk (pentru Armata 58 arme întrunite – Vladikavkaz) și Brigada 16 Elicoptere – Zernograd (la nivel regional). Astfel, Armata 8 arme întrunite – Novocerkassk, formată ultima, nu dispune încă de un regiment de elicoptere. Misiunile acestuia sunt suplinite de Brigada 16 Elicoptere.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s