Detașamentul de nave al Flotei ruse din Marea Baltică a plecat din Marea Mediterană spre Oceanul Indian

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.11.2019, detașamentul de nave al Flotei ruse din Marea Baltică (FRMB), format din fregata Iaroslav Mudry, remorcherul maritim Viktor Konetskiy și petrolierul Yelnya, care îndeplinește misiuni în cadrul unui marș de lungă durată, a ieșit din portul Limassol din Cipru și a luat curs către Oceanul Indian.

În timpul escalei efectuate în portul Limassol, fregata și navele auxiliare și-au completat rezervele, în timp de o parte a echipajelor a coborât pe țărm. De asemenea, a fost efectuată o verificare planificată a instrumentelor și mecanismelor navelor. Escala din portul Limassol a fost a doua de la începutul marșului de lungă durată al detașamentului de nave al FRMB.

Navele trebuie să ajungă pe 10 decembrie în portul Marmagao din India, pentru participarea la faza navală a exercițiului comun ruso-indian Indra-2019.

Detașamentul de nave al FRMB a plecat din Baza Navală – Baltiysk pe 01 octombrie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Faza navală a exercițiului comun ruso-indian Indra-2019 se va desfășura în perioada 10-19.12.2019, în acvatoriul Oceanului Indian.

Anterior, navele FRMB au îndeplinit misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană. Acestea au inclus desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă în mod individual și în compunerea grupării navale. De asemenea, navele au efectuat mai multe escale în porturile Tartus, Pireu și Limassol.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s