Bombardiere strategice rusești Tu-160 și Tu-95MS au executat zboruri de antrenament, în Regiunea Saratov

Grupul de asigurare informațională al Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a anunțat, pe 05.12.2019, că, de pe aerodromul Engels din Regiunea Saratov, au fost executate primele zboruri de comandament, în cadrul Aviației cu rază lungă de acțiune, în timpul perioadei de instrucție de iarnă.

La activitățile de instrucție, desfășurate sub conducerea comandantului Aviației cu rază lungă de acțiune, general locotenent Serghei Kobylash, au participat peste 10 bombardiere strategice de tip Tu-160 și Tu-95MS.

Zborurile s-au desfășurat pe timp de zi și de noapte. Piloții Aviației cu rază lungă de acțiune au executat decolări și aterizări, precum și zboruri la joasă altitudine.

Particularitatea zborurilor de comandament a constat în faptul că la acestea au participat numai comandanții de mari unități operative, mari unități, unități și subunități, care au perfecționat metodologia îndeplinirii misiunilor de zbor, în vederea instruirii ulterioare a piloților tineri.

„De două ori pe an, la începutul fiecărei perioade de instrucție, executăm zboruri de comandament. Personalul de conducere este implicat în organizarea, executarea și asigurarea zborurilor, pentru a demonstra ofițerilor tineri cum trebuie să fie pregătite schimburile de zbor, aerodromul, tehnica de aviație și tehnica de asigurare. Activitățile au ca scop perfecționarea eficienței în organizarea și managementul siguranței zborurilor”, a declarat comandantului Aviației cu rază lungă de acțiune, general locotenent Serghei Kobylash.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video despre primele zboruri din anul de instrucție desfășurate de pe aerodromul Engels. Acesta poate fi vizionat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/2019125818-0NOHD.html.

Din material rezultă faptul că la activități a participat avionul de tip Tu-160, cu numărul de bord 04 roșu. Este vorba despre avionul Ivan Yarygin, număr de serie 704, număr de înregistrare RF-94112.

Pe aerodromul din Engels al Diviziei 22 Aviație de Bombardament sunt dislocate toate cele 16 bombardiere strategice de tip Tu-160 aflate în înzestrarea Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică) a Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse. De asemenea, pe aerodrom sunt dislocate și bombardiere strategice de tip Tu-95MS.

Surse: mil.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s