Transmisioniștii din sudul Federației Ruse au executat un antrenament radio de amploare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 10.12.2019, că, în Caucazul de Nord, a fost executat un antrenament radio de amploare, privind schimbul de date.

“Specialiștii Trupelor de Transmisiuni ale Regiunii Militare Sud au executat un antrenament radio de amploare, privind schimbul de date. În timpul acestuia, au fost asigurate comunicații sigure și neîntrerupte între punctele de conducere ale marilor unități și unități militare, ale unor subunități de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, precum și ale Bazei Militare din Osetia de Sud”, se arată în comunicatul de presă.

Reprezentanții Regiunii Militare Sud au informat că la antrenament au participat peste 500 de militari.

Potrivit informațiilor prezentate de Serviciul de presă, militarii au îndeplinit misiuni de redislocare a tehnicii în secret, au organizat sesiuni de videoconferință în regim închis și au efectuat schimbul electronic de date, în condiții de suprimare radio. În total, la activități au fost implicate aproximativ 400 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, antrenamentul radio a fost executat în zona de responsabilitate a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

La acesta au participat subunități de transmisiuni aparținând structurilor din compunerea armatei, inclusiv din cadrul Brigăzii 34 Conducere – Vladikavkaz.

Este de remarcat faptul că la antrenamentul radio au participat și structurile de aviație dislocate în zona de responsabilitate a Armatei 58 arme întrunite. Este vorba despre cele două regimente de aviație de la Budennovsk, implicate în cooperarea cu structurile armatei, respectiv Regimentul 487 Elicoptere și Regimentul 368 Aviație de Asalt.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s