Echipajele navelor din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră au îndeplinit primele misiuni de curs K-1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 18.12.2019, că echipajele navelor Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au îndeplinit primele misiuni de curs K-1, care reprezintă în fiecare an etapa de început a sistemului de pregătire a acestora pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației.

În cadrul activităților, marinarii au executat exerciții navale de pregătire a navei pentru luptă și marș, de luptă pentru vitalitatea navei pe timpul staționării în punctual de dislocare, precum și antrenamente de apărare antiaeriană și de apărare antidiversiune în port.

De asemenea, echipajele au rezolvat probleme legate de organizarea zilnică a serviciului și au îndeplinit normative de deservire a armamentelor și încărcare a munițiilor pe nave.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În etapa următoare a perioadei de instrucție de iarnă, care a început pe 02.12.2019, navele vor îndeplini misiuni de curs K-2, care înseamnă ieșirea pe mare și îndeplinirea de misiuni individuale, potrivit destinației.

Trebuie menționat și faptul că, în perioada 17-19.12.2019, la Sevastopol, se desfășoară și o convocare operativă de mobilizare cu conducerea marilor unități și unități militare ale FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s