Avioane Su-30SM și Su-24M ale Aviației navale a FRMN au executat dueluri în spațiul aerian al Crimeii

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 19.12.2019, piloții Aviației navale au executat o luptă de instrucție în spațiul aerian al Crimeii.

“Piloți ai avioanelor de vânătoare multirol Su-30SM și bombardiere de front Su-24M au executat dueluri aeriene deasupra Peninsulei Crimeea”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, aceștia au îndeplinit zboruri după un plan unic, în compunerea celulelor și patrulelor, cu executarea unor elemente complexe de pilotaj.

După cum au informat reprezentanții Statului major al FRMN, la îndeplinirea misiunilor de instrucție și luptă au participat șase avioane din compunerea unui regiment al Aviației navale și Apărării Antiaeriene a flotei.

La executarea zborurilor au luat parte piloții tineri, care au absolvit recent școlile militare de profil.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele participante la activitățile de instrucție aparțin Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din cadrul Aviației navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de vânătoare, dotată cu 12 avioane Su-30SM, și o escadrilă de aviație de bombardament, în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-24M și Su-24MR.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s