În anul de instrucție 2019, în sudul Federației Ruse, au fost executate peste 600 de exerciții tactice

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.12.2019, comandantul Trupelor regiunii, general colonel Aleksandr Dvornikov, a efectuat bilanțul pregătirii pentru luptă în anul de instrucție 2019.

Potrivit declarațiilor acestuia, au fost executate peste 600 de exerciții tactice, din care aproximativ 350 cu dublă partidă, precum și peste 61.000 de activități practice de pregătire la disciplinele principale ale procesului de pregătire pentru luptă. Dintre acestea, aproximativ 50% s-au desfășurat pe timp de noapte.

“Activitățile de pregătire pentru luptă a trupelor au fost orientate către căutarea și implementarea unor metode noi de îndeplinire a misiunilor de luptă și speciale, pe baza lecțiilor învățate în timpul conflictelor istorice și moderne, inclusiv în Siria”, a precizat Aleksandr Dvornikov.

De asemenea, comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud a menționat că nivelul de pregătire a personalului a crescut cu 12%.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cursul anului 2020, intensitatea și volumul procesului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud vor crește în mod semnificativ. Acest lucru se va datora executării în sudul Federației Ruse, în luna septembrie 2020, a celei mai importante activități de instrucție, respectiv exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

Pentru pregătirea acestuia, vor fi desfășurate o serie de antrenamente, exerciții și verificări inopinate asupra nivelului de pregătire al trupelor.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s