Peste 500 de militari aparținând Flotilei ruse din Marea Caspică au petrecut Anul nou în serviciul de luptă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 01.01.2020, că peste 500 de militari aparținând marilor unități și unități militare ale Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au petrecut Anul nou în serviciul de luptă.

Echipajele fregatelor Daghestan și Tatarstan, precum și cele ale navelor mici purtătoare de rachete și artilerie Grad Sviyazhsk, Uglici, Veliky Ustiug, Volgodonsk, Makhacikhala și Astrakhan se află în stare de pregătire pentru luptă, în vederea îndeplinirii unor eventuale misiuni.

De asemenea, în posturile de luptă se află militari din cadrul subunităților antidiversiune, subunităților de infanterie marină și forțele de serviciu ale flotilei.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Este surprinzător numărul mare de nave de luptă ale FRMC aflate în serviciu. Trebuie remarcat faptul că între acestea se află toate cele patru platfome purtătoare de rachete de croazieră Kalibr ale FRMC, respectiv fregata Daghestan și navele mici purtătoare de rachete Grad Sviyazhsk, Uglici și Veliky Ustiug.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s