În anul 2020, Forțele Terestre ale Federației Ruse vor primi în înzestrare peste 300 de unități de tehnică blindată

Grupul de asigurare informațională al Forțelor Terestre din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 03.01.2020, că, în cursul anului 2020, pe timpul îndeplinirii comenzilor de stat pentru apărare, întreprinderile Complexului Militar Industrial vor preda Ministerului Apărării categorii moderne de tehnică blindată, care au confirmat în timpul exploatării în diverse zone.

Subunitățile vor primi în înzestrare tancuri modernizate T-72B3M și T-90M, în dotarea cărora se află o instalație de lansare cu calibrul de 125 de milimetri. Acest sistem poate să întrebuințeze toate munițiile existente pentru tancuri. Pentru pregătirea viitorilor ofițeri, în dotarea Institutului Militar Superior de comandă al armei tancuri din Kazan vor fi introduse tancuri de tip T-80BVM.

De asemenea, Forțele Terestre vor primi în înzestrare mașini de luptă ale infanteriei BMP-3 și transportoare blindate de tip BTR-82A și BTR-82AM.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cursul anului 2019, Forțele Terestre ale Federației Ruse au primit în înzestrare aproximativ 2.500 de unități de armamente și tehnică militară. Între acestea s-au aflat tancuri moderne T-72B3M și T-80BVM, mașini de luptă ale infanteriei BMP-3 și transportoare blindate BTR-82A.

De asemenea, Forțele Trestre au primit diverse complexe de rachete, între care Iskander, S-300V4 și Tor-M2.

În anul 2020, este planificată modernizarea artileriei Forțelor Terestre. Astfel, trupele vor primi primele unități de instalații noi de artilerie autopropulsate Koalitsia-SV. În același timp, va continua modernizarea unor instalații de artilerie din generația trecută. De exemplu, tunurile Msta-SM vor deveni mai rapide și mai ușor de manevrat și vor întrebuința proiectile noi, inteligente.

În ceea ce privește lansatoarele multiple de proiectile reactive, până la sfârșitul anului 2020, se ve încheia reînzestrarea unei brigăzi a Regiunii Militare Centru cu noile lansatoare modernizate Tornado-S. În total, vor fi primite 20 de complexe de acest tip.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s