Militarii ruși din Caucazul de Nord desfășoară activități de pregătire pentru luptă în poligonul Tarskoe

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 09.01.2020, subunități de infanterie moto dislocate în Osetia de Nord au început desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă, în condiții de campanie.

“Grupuri tactice de nivel batalion aparținând marii unități din Oestia de Nord a Armatei 58 arme întrunite au început desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă, în condiții de campanie, în poligonul de arme întrunite Tarskoe”, se arată în comunicatul de presă.

Anterior, militarii au executat un marș în compunerea coloanelor mecanizate, până în raionul de desfășuarea a activităților de instrucție și luptă din poligonul de arme întrunite. Este planificat ca militarii subunităților de infanterie moto și de tancuri să îndeplinească o serie de misiuni de organizare și ducere a acțiunilor de luptă, cu executarea de trageri de instrucție cu toate categoriile de armamente din înzestrare, la distanțe de până la patru kilometri.

“La activitățile din teren participă peste 1.500 de militari, precum și peste 200 de unități de tehnică militară, între care tancuri T-90, aruncătoare de mine Sani, tunuri autopropulsate Msta-S, calibru 152 de milimetri, lansatoare multiple de proiectile reactive Grad și mașini de luptă ale infanteriei BMP-3”, au precizat reprezentanții Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Grupurile tactice de nivel batalion participante la activități aparțin Brigăzii 19 Infanterie Moto – Sputnik (Vladikavkaz) din cadrul Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

Probabil, este vorba depre prima ieșire în poligon a subunităților în perioada de instrucție de iarnă a anului de instrucție 2020.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s