În sudul Federației Ruse, va începe executarea unui exercițiu tactic al Trupelor de Desant Aerian

Grupul de asigurare informațională al Trupelor de Desant Aerian din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.01.2020, în poligonul Tatarka din Ținutul Stavropol, va începe executarea unui exercițiu tactic cu trageri de luptă, cu participarea unor subunități ale regimentului de desant-asalt al marii unități din Novorossiysk.

În timpul acivităților practice, subunitățile de desant vor desfășura un complex de activități de instrucție și luptă, care vor include deplasarea în poligon, ocuparea unor poziții favorabile și desfășurarea de manevre în compunerea subunităților.

Militarii vor exersa distrugerea adversarului convențional, ducerea luptei de arme întrunite, cu executarea tragerilor practice cu armamentul din dotare și cu armamentul de pe mașinile de luptă BMD-2, precum și desfășurarea acțiunilor de menținere a unui raion capturat, până la sosirea forțelor principale.

În timpul exercițiului, comandanții își vor demonstra abilitățile de conducere a subunităților în diverse tipuri de luptă, cu întrebuințarea noilor forme și metode de ducere a acțiunilor de luptă, în situații apopiate la maximum de cele reale.

În total, la exercițiu vor participa peste 300 de militari și aproximativ 40 de unități de tehnică militară auto și blindată.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Regimentului 247 Desant-Asalt – Stavropol din cadrul Diviziei 7 Desant-Asalt – Novorossiysk.

Probabil, exercițiul se desfășoară la nivelul eșalonului companie și este primul exercițiu de acest tip din cadrul perioadei de instrucție de iarnă.

În zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud se observă deja o tendință de devansare a activităților de pregătire pentru luptă. În acest an, este posibil ca și taberele de instrucție organizate pe genuri de armă, care, de regulă, se desfășoară în perioada februarie-martie, cu durata de o lună, să înceapă la sfârșitul lunii ianuarie.

Aceste măsuri sunt determinate, probabil, de pregătirea și desfășurarea exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru luna septembrie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s