Peste 4.500 de militari ruși din Regiunea Moscova au fost puși în stare de alertă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 13.01.2020, că peste 4.500 de militari din cadrul diviziei de infanterie moto din Regiunea Moscova au fost alertați pentru verificarea nivelului de pregătire pentru luptă.

“După primirea comenzii de trecere la un nivel superior de pregătire pentru luptă, militarii diviziei de infanterie moto Tamanskaya din Regiunea Moscova a armatei de tancuri din cadrul Regiunii Militare Vest au organizat ridicarea armamentului și scoaterea tehnicii militare aflată în conservare temporară”, se arată în comunicatul de presă.

Ulterior, militarii s-au deplasat în punctul de concentrare, la stația de cale ferată, pentru îndeplinirea normativelor de ambarcare a tehnicii militare pe platforme feroviare. Timp de opt ore, în două eșaloane de cale ferată au fost ambarcate mașinile de luptă ale infanteriei BMP-2, instalațiile de artilerie autopropulsate Msta-S, transportoarele blindate BTR-80 și mașinile de geniu IMR-3M.

“În total, la verificare au participat peste 4.500 de militari și aproximativ 1.000 de unități de armamente, tehnică militară și specială”, au precizat reprezentanții regiunii.

Verificarea s-a desfășurat sub conducerea comandantului armatei de tancuri a Regiunii Militare Vest, general maior Serghei Kisel.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea nivelului de pregătire pentru luptă s-a desfășurat în cadrul Diviziei 2 Infanterie Moto – Kalininets (Regiunea Moscova) a Armatei 1 Tancuri – Bakovka.

Probabil, este vorba despre prima verificare de acest nivel din perioada de instrucție de iarnă, care a început în cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse pe 01.12.2019.

Sursa: ria.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s