Bombardiere Su-24M din sudul Federației Ruse au distrus un punct de comandă mascat al adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 20.01.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M aparținând regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au distrus un punct de comandă mascat al adversarului convențional, întrebuințând rachete dirijate aer-sol și bombe de aviație cu corecție.

În timpul exercițiului, punctul de comandă a fost descoperit de către un grup de avioane de cercetare Su-24MR, care au îndeplinit misiuni de cercetare la altitudini de la 100 la 300 de metri. Coordonatele țintei au fost predate unei celule de bombardiere de front de tip Su-24M, care a executat un atac aerian, distrugând ținte care imitau tehnica de luptă și amenajările genistice ale adversarului convențional.

În timpul exercițiilor au fost efectuate aproximativ 20 de lansări de rachete și 10 lansări de bombe de aviație cu corecție, de 500 de kilograme. Lansările de rachete dirijate au fost executate la distanțe cuprinse între cinci și 10 kilometri.

Lansările de bombe s-au efectuat de la altitudini de aproximativ 700 de metri. Abaterea medie a acestora a fost de până la cinci metri.

La exercițiu a participat întreg personalul navigant și tehnic al regimentului.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Reginii Militare Sud.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament dotată cu 12 avioane de bombardament Su-24M și o escadrilă de aviație de cercetare dotată cu 12 avioane Su-24MR.

Activitățile practice s-au desfășurat într-un poligon din Regiunea Volgograd.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s