În cadrul Flotilei ruse din Marea Caspică, a început executarea unui antrenament de amploare pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.01.2020, peste 1.500 de militari aparținând Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au început executarea unui antrenament de amploare pe mare.

“La antrenament, care se va prelungi până la sfârșitul acestei săptămâni, vor participa peste 30 de nave de luptă și auxiliare ale FRMC, peste 1.500 de militari, precum și peste 200 de unități de tehnică militară și specială”, se arată în comunicatul de presă.

Până la sfârșitul antrenamentului, echipajele navelor de luptă și auxiliare ale FRMC vor desfășura activități de pregătire extremă a navelor pentru ieșirea pe mare și întrebuințarea armamentelor de la bord, va fi organizată apărarea antimină și vor fi efectuate antrenamente de luptă pentru vitalitatea navei.

Echipajul vedetei antidiversiune Iunarmeets Daghestana a trecut la îndeplinirea de misiuni pe mare, pentru prima dată de la introducerea în dotarea FRMC în anul 2019.

Potrivit datelor prezentate de Serviciul de presă, echipajul vedetei a fost alertat în punctul de dislocare Makhacikhala din Republica Deghestan. Militarii au îndeplinit cu succes activitățile de pregătire pentru luptă și marș. Acțiunile acestora au fost apreciate de conducerea FRMC și de comandanții marii unități de nave din care aceasta face parte.

Vedeta este destinată pentru lupta cu forțele și mijloacele de diversiune ale adversarului, în acvatoriul punctului de dislocare din Makhacikhala.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În zilele următoare, aproape toate navele de luptă și auxiliare ale FRMC vor desfășura activități de pregătire pentru luptă pe mare.

Probabil că activitățile vor include și trageri de artilerie și lansări de rachete cu instalațiile și complexele de la bordul navelor.

Este posibil ca antrenamentul să facă parte din activitățile pregătitoare pentru exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat să se desfășoare în luna septembrie în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s