Piloții bombardierelor Su-24M din sudul Federației Ruse au exersat figuri complexe de pilotaj

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 23.01.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M ale unui regiment de aviație au executat figuri complexe de pilotaj, în timpul unui exercițiu tactic de zbor.

Pe lângă figurile complexe de pilotaj, piloții bombardierelor de front au desfășurat și activități de ieșire din zona de acțiune a mijloacelor de apărare antiaerină ale adversarului convențional.

De asemenea, în timpul exercițiului au fost dezvoltate metode unice de desfășurare a exercițiilor pe mai multe niveluri și a verificării nivelului de pregătire al regimentului de aviație pentru îndeplinirea misiunilor potrivit destinației. În același timp, a fost stabilită ordinea cooperării subunităților Aviației Operativ-Tactice și Aviației Forțelor Terestre cu marile unități de infanterie moto și cu unitățile militare, în timpul îndeplinirii misiunilor de instrucție și luptă.

În plus, la exercițiul tactic de zbor demonstrativ, ofițerilor le-a fost prezentat modul de acțiune al unei patrule de aviație, în compunerea sistemului de cercetare și asalt, pentru distrugerea unei tabere de bază a adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic demonstrativ a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

În compunerea regimentului se află o esacdrilă de aviație de bombardament cu avioane Su-24M și o escadrilă de aviație de cercetare cu avioane Su-24MR.

Probabil, demonstrațiile au fost făcute pentru ofițerii tineri, din promoția anului 2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s