Trupele de Desant Aerian din sudul Federației Ruse au îndeplinit misiuni specifice la alertă

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 23.01.2020, subunități aparținând marii unități de desant-asalt din Novorossiysk a Trupelor de Desant Aerian au desfășurat un antrenament practic planificat de reacție la primirea semnalului de alarmă de instrucție.

În timpul activităților au fost desfășurate activități de cooperare între organele de conducere militară și subunități pentru pregătirea în vederea îndeplinirii de misiuni potrivit deastinației, precum și acțiuni ale schimburilor de serviciu pentru ieșirea unităților militare în raioanele indicate.

Activitățile practice reprezintă un element important al procesului de pregătire a organelor de conducere militară și dezvoltarea de către comandanți, state majore, subunități și personal a unor abilități practice.

La încheierea antrenamentului, subunitățile vor reveni în punctele de dislocare permanentă, iar tehnica militară va fi introdusă în parcurile auto.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul s-a desfășurat în cadrul Diviziei 7 Desant-Asalt – Novorossiysk a Trupelor de Desant Aerian.

Acesta a vizat perfecționarea deprinderilor personalului diviziei în desfășurarea activităților specifice la alertă.

Pe timpul antrenamentului au fost îndepliniți algoritmi de acțiune după primirea semnalului de alertare (ridicarea armamentului, muniției și echipamentelor militarilor, scoaterea tehnicii de luptă și deplasarea trupelor în raionul de concentrare).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s