Subunități din sudul Federației Ruse au executat un antrenament complex de apărare antiaeriană

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 29.01.2020, în poligonul Prudboy, subunități de apărare antiaeriană ale unei mari unități din Regiunea Volgograd au executat un antrenament complex de respingere a atacurilor aeriene cu ținte individuale și grupate, în cadrul procesului de întărire a coeziunii bateriilor.

Conducerea mijloacelor de apărare antiaeriană a fost efectuată cu întrebuințarea completului modern ale sistemului automatizat de conducere Barnaul-T.

În timpul îndeplinirii misiunilor, echipajele au executat lansări electronice de rachete asupra unor ținte, care imitau obiecte aeriene individuale și grupate, ce evoluau la diverse altitudini și cu viteze diferite.

Specialiștii complexelor de luptă au îndeplinit normative pentru desfășurarea acestora și aducerea lor în stare de întrebuințare în luptă. De asemenea, au fost îndeplinite misiuni de cercetare a țintelor, de clasificare și escortare a acestora.

În afară de aceasta, a fost efectuată mascarea pozițiilor de luptă, organizarea sistemului de transmisiuni și conducere, în condiții de teren accidentat.

La antrenament au participat peste 300 de militari și aproximativ 30 de unități de armamente și tehnică militară, inclusiv complexe de rachete antiaeriene Tor-M2, Tunguska-M și Strela-10.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul complex de apărare antiaeriană a fost executat în cadrul Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk din cadrul Regiunii Militare Sud.

În compunerea brigăzii de află un divizion de rachete antiaeriene și un divizion de rachete și artilerie antiaeriană.

În această perioadă, în cadrul celor două divizioane se desfășoară activități de pregătire pentru luptă la nivel baterie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s