Fregata Amiral Grigorovici și nava de desant Novocerkassk ale FRMN au desfășurat activități de pregătire pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 31.01.2020, în poligoane de pregătire pentru luptă din Marea Neagră, echipajele fregatei Amiral Grigorovici și navei mari de desant Novocerkassk aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat misiuni de curs K-2.

Echipajele celor două nave au acționat în mod autonom, executând verificarea mijloacelor de comunicații și a echipamentelor radiotehnice. De asemenea, marinarii au desfășurat exerciții de luptă pentru vitalitatea navei, pe timpul traversării mării.

În cadrul activităților planificate de pregătire pentru luptă, echipajele fregatei Amiral Grigorovici și navei mari de desant Novocerkassk au executat trageri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene asupra unor ținte aeriene și de coastă, au desfășurat lansări practice de grenade pentru apărarea navelor împotriva diversioniștilor submarini ai adversarului, în timpul staționarii la ancoră într-o radă necunoscută. În același timp, au executat antrenamente de apărare antiaeriană, în comun cu avioane de tip Su-24M ale Aviației navale a FRMN.

Următoarea etapă de pregătire pentru luptă a navelor va consta în îndeplinirea de misiuni potrivit destinației în compunerea grupărilor navale tactice.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, activitățile desfășurate pe mare vizează pregătirea echipajelor celor două nave în vederea îndeplinirii de misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană.

Este posibil ca, în cursul lunii februarie, fregata Amiral Grigorovici să înlocuiască fregata Amiral Essen a FRMN, care îndeplinește misiuni în Marea Mediterană din luna decembrie 2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s