În sudul Federației Ruse, va fi executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 31.01.2020, că subunități de infanterie moto, tancuri și artilerie vor desfășura un exercițiu tactic cu dublă partidă, în poligonul Sernovodsky (Ținutul Stavropol), cu implicarea tancurilor T-72B3 și a Aviației Forțelor Terestre.

La manevre vor participa militari aparținând unităților Diviziei 42 Infanterie Moto a Armatei 58 arme întrunite din cadrul Regiunii Militare Sud.

“În poligonul de arme întrunite, două grupuri tactice de nivel companie vor desfășura activități de pregătire pentru luptă una împotriva celeilalte, cu debarcarea desantului aerian tactic, în cadrul unui exercițiu tactic cu dublă partidă”, se arată în comunicatul de presă.

Pentru debarcarea desantului și acoperirea trupelor vor fi întrebuințate elicoptere de tip Mi-8AMTȘ Terminator ale Aviației Forțelor Terestre.

La exercițiu vor participa aproximativ 500 de militari și peste 50 de unități de tehnică militară, între care tancuri T-72B3, mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, transportoare blindate BTR-82A și instalații de artilerie autopropulsate.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Începând din 28.01.2020, grupuri tactice de nivel batalion aparținând Diviziei 42 Infanterie Moto a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz au desfășurat activități de pregătire pentru luptă în poligoane din Caucazul de Nord, care au inclus executarea de trageri cu armamentul din dotare.

Exercițiul tactic cu dublă partidă la nivel companie este planificat la încheierea activităților de pregătire din teren.

Diviziei 42 Infanterie Moto a Armatei 58 arme întrunite a fost formată, în perioada 2016-2017, prin reorganizarea Brigăzilor 8, 17 și 18 Infanterie Moto dislocate în Cecenia.

Forțele principale ale diviziei sunt formate din trei regimente de infanterie moto (291, 70 și 71) dislocate la Borzoy, Shali și Kalinovskaya. De asemenea, în compunerea diviziei se mai află și un batalion de tancuri.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s