Transmisioniștii din sudul Federației Ruse au executat un antrenament de comunicații

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.02.2020, specialiștii marii unități de transmisiuni din Osetia de Nord au executat un antrenament de transmisiuni pe mijloacele de comunicații de nouă generație.

În timpul antrenamentului, a fost verificată funcționarea aparaturii de comutare și a echipamentelor speciale de pe mașinile modernizate de comandament și stat major de generația a cincea R-145BM1 pe baza BTR-80 și a stației radioreleu de tip R-419-MP Andromeda-D.

O atenție deosebită pe timpul antrenamentului a fost acordată organizării rețelelor de comunicații radio prin satelit în interesul subunităților care acționează separat de forțele principale, cu ajutorul stațiilor portabile de comunicații prin satelit de generația a cincea de tip Belozer. Stația permite transmiterea mesajelor text și cifrate și asigură convorbirile prin satelit între abonații aflați în orice punct din lume. În versiunea pentru marș, stația radio are dimensiunile unui ghiozdan școlar, având o greutate de numai 16 kilograme.

În total, la antrenament au praticipat peste 800 de militari și aproximativ 100 de unități de mijloace de transmisiuni.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul de comunicații a fost executat în cadrul Brigăzii 34 Conducere – Vladikavkaz a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

Brigada asigură comunicațiile conducerii armatei cu eșaloanele superioare și cu trupele din subordine.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s