Trupele ruse din Caucazul de Nord au început executarea a cinci exerciții tactice, la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 17.02.2020, în Caucazul de Nord, a început executarea a cinci exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie, cu întrebuințarea aparatelor de zbor fără pilot și a Aviației Forțelor Terestre.

“În Caucazul de Nord a început executarea a cinci exerciții tactcie cu dublă partidă, la nivel companie, cu participarea unor subunități de infanterie moto aparținân marilor unități și unități militare ale Armatei 58 arme întrunite, dislocate în Osetia de Nord, Cecenia și Osetia de Sud”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit datelor prezentate de Serviciul de presă, exercițiile se desfășoară cu întrebuințarea a 10 complexe cu aparate de zbor fără pilot și a șase elicoptere Mi-8AMTȘ din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

La activități participă aproximativ 1.700 de militari și peste 300 de unități de tehnică militară, inclusiv tancuri T-72B3 și T-90A, precum și mașini de luptă ale infanteriei de tip BMP-3 și BMP-2.

Exercițiile vor dura până pe 21 februarie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, la exercițiile tactice desfășurate în Caucazul de Nord participă cel puțin 10 grupuri tactice de nivel companie aparținând Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala din Cecenia, Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz din Osetia de Nord și Bazei Militare 4 – Tskinvali din Osetia de Sud.

Toate aceste structuri fac parte din organica Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

Anterior, în perioada 03-07 februarie, în Caucazul de Nord au fost executate alte opt exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie, cu participarea unor subunități din cadrul Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala și Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz.

Cu siguranță, în această perioadă, exerciții similare se desfășoară și în cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk și Armatei 49 arme întrunite – Stavropol ale Regiunii Militare Sud, însă acestea nu sunt mediatizate.

Începând din luna martie, activitățile desfășurate în teren de Trupele Regiunii Militare Sud vor crește în amploare și vor fie executate la nivelul eșalonului batalion.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s