În poligonul Opuk din Crimeea, a început executarea unui exercițiu tactic, la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 18.02.2020, subunități aparținând corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat un marș în poligonul Opuk, unde se va desfășura un exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel companie.

Potrivit planului exercițiului, subunitățile aflate în apărare vor trebui să asigure apărarea unei porțiuni de litoral, iar subunitățile în ofensivă vor desfășura activități de debarcare a desantului maritim, de cucerire și menținere a unui cap de pod.

Pentru îndeplinirea misiunilor încredințate, militarii corpului de armată au executat marș în compunerea coloanelor de tehnică militară și specială către raioanele de poziție indicate.

Compania aflată în defensivă a îndeplinit normative de ocupare a pozițiilor și de apărare împotriva desantului, în poligonul Opuk.

Compania în ofensivă s-a împărțit în două grupuri tactice și a efectuat marș către locurile de îmbarcare. Primul grup, a fost ambarcat la bordul navei mari de desant Saratov, în cadrul Bazei Navale – Novorossiysk, pentru debarcarea desantului maritim. Al doilea grup, a sosit pe unul din aerodromurile de pe litoralul caucazian, pentru îmbarcarea în elicoptere de transport, cu scopul desantării desantului aerian, simultan cu cel maritim.

La exercițiu participă peste 500 de militari, aproximativ 100 de unități de tehnică militară și specială, nava mare de desant Saratov, elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre și aparate de zbor fără pilot ale Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Etapa principală a exercițiului tactic cu dublă partidă, la nivel companie, va consta în lupta pentru debarcarea desantului maritim și aerian, cu executarea de trageri practice cu armamentele din dotarea subunităților.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, exercițiul tactic cu dublă partidă este executat în cadrul Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN. Este posibil ca la exercițiu să participe și subunități aparținând Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe.

Cu siguranță, compania aflată în ofensivă face parte din Batalionul 382 Infanterie Marină – Temriuk al Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol. Aceasta a desfășurat activități pregătitoare în Ținutul Krasnodar, în vederea deplasării către poligonul Opuk, pe cale maritimă și aeriană.

Compania aflată în defensivă provine din Crimeea și aparține fie unuia din cele două batalioane de infanterie marină din peninsulă ale Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol, respectiv Batalionul 501 Infanterie Marină – Feodosia sau Batalionul 557 Infanterie Marină – Sevastopol, fie Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe. Aceasta a executat marș pe cale terestră în poligonul Opuk și a ocupat poziții defensive.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s