Aviația de Vânătoare din sudul Federației Ruse a interceptat o aeronavă care a încălcat spațiul aerian

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.02.2020, în zona Kuban a Ținutului Krasnodar, peste 20 de piloți aparținând regimentului de aviație de vânătoare au desfășurat activități de interceptare a unei aeronave care a încălcat spațiul aerian național, executând manevre de luptă aeriană în compunerea patrulelor.

Echipajele avioanelor de vânătoare Su-27 și Su-30SM au fost ridicate în aer pentru interceptarea țintelor aeriene în compunerea celulelor. După regruparea în aer în patrule, piloții au executat elemente de luptă aeriană, exersând acțiuni ofensive și defensive și executând diverse figuri de pilotaj.

Activitățile s-au desfășurat atât deasupra apei cât și deasupra pământului. Piloții au îndeplinit misiuni individuale, în compunerea celulelor, patrulelor și grupurilor.

În compunera celulelor, piloții au acționat în foțaj, au efectuat viraje și alte elemente de pilotaj. Aceștia au evoluat la altitudini de până la 5.000 de metri.

Pe timpul executării activităților speciale de pregătire de zbor, piloții au petrecut în aer peste 400 de minute.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost executate în cadrul Regimentului 3 Aviație de Vânătoare – Krymsk al Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

Probabil, la acestea au participat avioane de vânătoare de tip Su-27 și Su-30M2, ținând cont de faptul că regimental nu dispune de avioane Su-30SM.

Aproape cu certitudine, avioanele au fost implicate și în asigurarea escortei pentru cele două avioane de bombardament Tu-22M3 ale Aviației cu rază lungă de acțiune, care, pe 19.02.2020, au executat un zbor planificat deasupra apelor neutre ale Mării Negre.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s