Aviația Militară de Transport a Federației Ruse a exersat executarea zborurilor în ordine de luptă

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 25.02.2020, pe aerodromul Migalovo din Regiunea Tver, echipaje ale Aviației Militare de Transport a Forțelor Aerocosmice au exersat unul dintre cele mai complexe elemente de pregătire de zbor, respectiv zborurile în ordine de luptă.

În cadrul activităților, echipajele Aviației Militare de Transport au executat zboruri în compunerea detașamentelor de aviație, iar în etapa finală au fost efectuate zboruri în compunerea escadrilei.

Pe timpul executării zborurilor, intervalele dintre avioane au fost de aproximativ 300 de metri, iar distanța de aproape trei kilometri. Activitățile de zbor au imitat desantarea în masă a unor subunități ale Trupelor de Desant Aerian. Zborurile au fost efectuate în condiții meteorologice dificile, cu precipitații abundente.

La activități au participat peste 10 avioane militare de transport de tip Il-76.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost executate în cadrul Regimentului 196 Aviație de Transport – Tver (aerodrom Migalovo) din cadrul Diviziei 12 Aviație de Transport – Tver.

În compunerea regimentului se află două escadrille de aviație dotate cu avioane militare de transport de tip Il-76MD.

În anul 2019, Aviația Militară de Transport a Federației Ruse a fost implicată într-o serie de activități de pregătire pentru luptă de amploare. Astfel, în luna septembrie, în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, aproximativ 80 de avioane Il-76MD au fost redislocate pe aerodromuri operative din Regiunile Ivanovo, Ulyanovsk, Saratov și Ryazan. La exercițiu au participat echipaje din cinci regimente ale marilor unități din Tver și Orenburg, precum și din cadrul Centrului pentru întrebuințarea în luptă și recalificarea personalului de zbor al Aviației Militare de Transport.

Anterior, în luna iulie 2019, aproximativ 40 de avioane militare de transport Il-76MD au desantat peste 2.000 de militari în Crimeea. Particularitatea activității a constat în executarea de către echipajele Aviației Militare de Transport a unei desantări în două fluxuri paralele, de câte 20 de avioane fiecare, ce au evoluat la intervale de 100 de metri.

Foarte probabil, Aviația Militară de Transport va fi implicată și în acest an în activități de amploare, posibil chiar în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s