Trupele Spetsnaz din sudul Federației Ruse au început să dezvolte tehnica tragerilor pe flancuri

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.02.2020, militarii marii unități cu destinație specială din Ținutul Krasnodar au trecut la desfășurarea de activități practice pe noile automobile blindate Taifun.

Militarii au îndeplinit misiuni de conducere a tehnicii în diverse condiții meteorologice pe teren accidentat, de perfecționare a deprinderilor de manevrare la viteză, de deplasare în compunerea coloanelor, precum și de executare a tragerilor frontale și pe flancuri asupra unor ținte aflate la distanțe de peste 500 de metri.

Membrii Trupelor cu Destinație Specială (Spetsnaz) ale Regiunii Militare Sud vor executa și un marș de mai mulți kilometri, cu depășirea unor obstacole naturale și artificiale, inclusiv în condițiile acțiunii grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional. De asemenea, în programul de pregătire este planificată ducerea luptei defensive, executarea tragerilor din mașinile de luptă în mișcare sau ieșirea din încercuire.

Noile automobile blindate Taifun sunt dotate cu o protecție combinată cu blindaj din ceramică și pot rezista la detonarea unui dispozitiv exploziv cu o capacitate de până la opt kilograme de trotil sub orice roată sau sub orice punct de sub caroserie. De asemenea, pe mașină sunt instalate cinci camere video, care asigură o vizibilitate circulară pentru echipaj și șofer.

Pe mașina blindată Taifun este posibilă instalarea unui modul de mitralieră comandat de la distanță, pe care trăgătorul îl poate folosi acționând telecomanda și vizualizând imaginile de la camerele video.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în cadrul Brigăzii 10 Destinație Specială (Spetsnaz) – Molkino (Ținutul Krasnodar) din cadrul Regiunii Militare Sud.

În dotarea brigăzii se mai află mașini blindate de tip Rys și Tigr. Recent, militarii din cadrul brigăzii au executat un exercițiu tactic de specialitate, cu deplasarea în secret, cu ajutorul acestora.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s