Trupele de Rachete și Artilerie din sudul Federației Ruse au început desfășurarea de tabere de instrucție

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 27.02.2020, subunități aparținând Trupelor de Rachete și Artilerie ale Armatei 58 arme întrunite din Caucazul de Nord și Transbaikalia au început desfășurarea de tabere de instrucție.

Activitățile de pregătire pentru luptă, în condiții de campanie, vor fi executate în poligoanele Tarskoe, Gvardeets, Dzartsemi, Sernovodsky și Dalny.

Artileriștii au executat marșuri combinate în raioanele de executare a tragerilor de instrucție și luptă.

Echipajele tunurilor autopropulsate de calibru 152 de milimetri de tip 2S3 Akatsia, 2S1 Gvozdika, Msta-S și Msta-B, lansatoarelor multiple de proiectile reactive Grad, Tornado-G și Uragan, aruncătoarelor de mine de calibru 120 de milimetri Podnos și Sani vor exersa diverse modalități de executare a focului de artilerie.

În poligoane, artileriștii vor îndeplini o serie de normative privind ocuparea pozițiilor de foc, executarea manevrelor sau cercetarea țintelor. În etapa finală a ieșirii în teren, vor fi executate exerciții tactice cu trageri de luptă la nivel baterie, divizion și brigadă.

La taberele de instrucție participă peste 4.000 de militari și aproximativ 300 de unități de armamente și tehnică militară aparținând Armatei 58 arme întrunite. Activitățile vor dura până pe 27 martie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, activități similare de pregătire pentru luptă au început sau urmează să înceapă în zilele următoare și în cadrul celorlalte două armate ale Regiunii Militare Sud, Armata 8 arme întrunite și Armata 49 arme întrunite, precum și la Trupele de Apărare de Coastă ale Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică.

De regulă, de la sfârșitul lunii februarie și până la jumătatea lunii aprilie, se desfășoară tabere de instrucție, cu durata de aproximativ patru săptămâni, și în cadrul altor genuri de armă (apărare antiaeriană, geniu, transmisiuni, protecție RCB, război electronic).

Taberele de instrucție includ desfășurarea unor exerciții tactcie cu trageri de luptă sau exerciții tactice de specialitate.

În anul 2019, taberele de instrucție ale Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud au început pe 11 martie și au durat aproape până la jumătatea lunii aprilie. Acestea s-au desfășurat în 20 de poligoane din Regiunile Federale Sud și Caucazul de Nord, cu participarea a peste 200 de subunități (aproximativ 10.000 de militari).

Pe parcursul activităților, au fost executate peste 200 de exerciții tactice la nivel baterie, aproximativ 60 de activități de control de tragere și conducere a focului divizioanelor și peste 5.000 de misiuni de foc.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s