Aviația Militară de Transport a Federației Ruse a executat bombardamente și trageri cu puștile de aviație

Grupul de asigurare informațională al Forțelor Aerocosmice din Federația Rusă a anunțat, pe 02.03.2020, că, în Regiunea Tver, la marea unitate a Aviației Militare de Transport, s-a desfășurat o convocare a personalului navigant, în vederea îndeplinirii unei misiuni mai puțin obișnuite pentru această categorie de aviație, respectiv executarea de bombardamente practice și trageri de luptă cu puștile de aviație.

Zborurile au fost efectuate pe timp de zi și de noapte. Întrebuințarea în luptă s-a realizat în poligonul Kushalino din Regiunea Tver.

Piloții Aviației Militare de Transport au utilizat bombele de aviație pentru a simula lansarea de bombe luminoase, pe timp de zi și de noapte, precum și de balize radio pentru a marca punctele indicate pentru desantarea militarilor din cadrul Trupelor de Desant Aerian.

După efectuarea bombardamentelor, echipajele avioanelor au executat trageri cu puștile de aviație asupra unor ținte terestre, care imitau tehnica blindată ușoară și tehnica auto a adversarului convențional.

Bombardamentele practice au fost efectuate de la altitudini de 4.000 de metri pe timp de zi și de la 600 de metri pe timp de noapte, iar tragerile cu puștile de aviației de la aproximativ 400 de metri. Precizia întrebuințării bombelor de aviație a fost asigurată de complexul de ochire și navigație al avioanelor militare de transport Il-76.

La activitățile de zbor au luat parte echipajele regimentelor de aviație ale marii unități din Regiunea Tver a Aviației Militare de Transport dislocate în trei regiuni de pe teritoriul Regiunii Militare Vest.

În total, au fost implicate aproximativ 10 avioane militare de transport de tip Il-76.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost desfășurate în cadrul Diviziei 12 Aviație de Transport – Tver din cadrul Aviației Militare de Transport. În compunerea diviziei se află Regimentul 334 Aviație de Transport – Krest (Regiunea Pskov), Regimentul 566 Aviație de Transport – Seshcha (Regiunea Bryansk) și Regimentul 196 Aviație de Transport – Migalovo (Regiunea Tver). Fiecare dintre cele trei regimente dispune de cite două escadrile de avioane militare de transport, formate din peste 20 de avioane Il-76MD.

De asemenea, în subordinea diviziei se mai află și Regimentul 144 Aviație – Ivanovo, care dispune de două escadrile de avioane AWACS de tip A-50.

Executarea tragerilor de luptă nu se află între misiunile principale ale echipajelor Aviației Militare de Transport. Acestea sunt executate foarte rar și au ca scop doar păstrarea deprinderilor piloților pentru întrebuințarea armamentelor ofensive.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s