Complexe de artilerie de coastă Bereg ale FRMN au executat trageri de luptă în poligonul Zhelezny Rog

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră a anunțat că, pe 02.03.2020, echipaje de luptă ale complexelor de artilerie autopropulsată Bereg aparținând brigăzii de rachete și artilerie de coastă a Bazei Navale – Novorossiysk au executat trageri în poligonul Zhelezny Rog.

În conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, echipajele complexelor Bereg au efectuat un marș în poligonul de pregătire Zhelezny Rog, dispus pe litoralul caucazian, pentru executarea de trageri de artilerie de instrucție.

Potrivit planului de desfășurare a antrenamentului, artileriștii au trebuit să distrugă un detașament de nave de desant al adversarului convențional, care se pregătea pentru debarcarea desantului pe o porțiune de litoral.

Navele de luptă de suprafață ale adversarului au fost marcate cu machete-țintă. În timpul îndeplinirii misiunilor de instrucție și luptă, toate țintele au fost distruse cu proiectile de artilerie.

În total, la activități au participat peste 300 de militari și aproximativ 20 de unități de tehnică de artilerie și blindată.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tragerile de artilerie au fost executate în cadrul Brigăzii 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa din cadrul FRMN. În compunerea brigăzii se află câte un divizion de complexe de rachete Bastion și Bal, precum și un divizion de artilerie Bereg.

Din punct de vedere structural, brigada face parte din Corpul 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN. Însă, din punct de vedere operațional, brigada îndeplinește misiuni în cadrul Bazei Navale – Novorossiysk, la fel ca și toate structurile FRMN dislocate pe litoralul Ținutului Krasnodar.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s