Lunetiștii din vestul Federației Ruse au distrus ținte de mărimea unei monede, la distanța de 800 de metri

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.03.2020, lunetiștii armatei de tancuri au distrus ținte de mărimea unei monede, amplasate la distanța de 800 de metri.

Aceștia au primit misiunea să lovească ținta piept în cifra 0 din numărul 10 scris în centrul țintei. Astfel, ținta indicată nu depășea dimeniunea unei monede de cinci ruble.

Antrenamentul de tragere de precizie cu puștile lunetiștilor de tip Dragunov s-a desfășurat în poligonul Alabino din Regiunea Moscova, în cadrul unui exercițiu tactic la nivel companie, cu participarea a aproape 100 de militari și 90 de unități de armament.

În luna noiembrie s-a informat că un lunetist militar rus a doborât un record mondial la tragerea de precizie, lovind o țintă aflată la 1.920 de metri, în întuneric complet și în condiții meteorologice nefavorabile. Tragerea a fost efectuată cu o pușcă de tip SVLK-14S Sumpak, cu dispozitiv de ochire pe timp de noapte de producție rusească.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cadrul Armatei 1 Tancuri – Bakovka a Regiunii Militare Vest se află opt companii de lunetiști. Acestea sunt constituite în cadrul regimentelor de infanterie moto și de tancuri ale Diviziei 4 Tancuri – Naro-Fominsk și Diviziei 2 Infanterie Moto – Kalininets, precum și în cadrul Brigăzii 27 Infanterie Moto – Mosrentgen și Brigăzii 6 Tancuri – Dzerzhinsk.

Sursa: iz.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s