În cadrul Aviației de Bombardament din sudul Federației Ruse, a început executarea unui exercițiu tactic de zbor

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 04.03.2020, echipaje aparținând regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au început executarea unui exercițiu tactic de zbor, cu implicarea Aviației de Bombardament.

În cadrul etapei practice a exercițiului, echipajele bombardierelor de front Su-24M vor distruge ținte terestre grupate, care imită tehnica blindată ușoară a adversarului convențional, și vor efectua zboruri de luptă cu întrebuințarea rachetelor de aviație nedirijate.

Exercițiul tactic de zbor are ca scop perfecționarea deprinderilor de zbor ale piloților Aviației de Bombardament și Aviației de Cercetare, în timpul îndeplinirii unor misiuni de zbor comune.

La exercițiu participă tot personalul navigant și tehnico-ingineresc al unității de aviație, precum și specialiști în asigurare logistică și comunicații.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor se desfășoară în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament, cu avioane Su-24M, și o escadrilă de aviație de cercetare, cu avioane Su-24MR.

Probabil, exercițiul tactic de zbor va dura trei zile.

Recent, piloții regimentului au executat un alt exercițiu tactic de zbor, care a inclus distrugerea unor ținte navale. Acesta s-a desfășurat, începând cu 25.02.2020, într-un poligon de aviație din Regiunea Astrakhan.

De asemenea, începând cu 13.02.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M au distrus obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional, în timpul unui exercițiu executat în Regiunea Volgograd.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s