Nave de luptă ale Flotilei din Marea Caspică au ieșit pe mare pentru executarea de trageri de artilerie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.03.2020, nava mică purtătoare de rachete Uglici și navele mici purtătoare de artilerie Volgodonsk și Makhacikhala ale Flotilei din Marea Caspică (FRMC) au ieșit pe mare din punctele de dislocare de la Makhacikhala și Astakhan pentru executarea de trageri de artilerie.

În următoarele câteva zile, în poligoane maritime, echipajele navelor vor îndeplini misiuni de protecție antimină, de apărare în timpul staționării la ancoră într-o radă necunoscută precum și un complex de activități tactice de ducerea a acțiunilor de luptă de către o singură navă. În același timp, vor fi desfășurate activități de luptă pentru vitalitatea navei aflate în marș și de respingere a atacurilor aviației și rachetelor antinavă ale adversarului convențional.

De asemenea, echipajele navelor de luptă vor distruge ținte navale și de coastă cu instalațiile de artilerie, precum și ținte aeriene cu complexele de rachete și artilerie antiaeriană.

Analiza și evaluarea misiunilor îndeplinite pe mare vor fi făcute de conducerea FRMC, după revenirea navelor de luptă în punctele de dislocare permanentă.

În total, pentru îndeplinirea misiunilor de curs au ieșit pe mare peste 20 de nave și vedete ale FRMC, între care dragorul de bază Magomed Gadzhiev, vedeta antidiversiune Yunarmeets Kaspia, vedete purtătoare de artilerie și vedete de desant.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Navele de luptă și vedetele FRMC desfășoară misiuni de curs K-2 (ducerea acțiunilor de luptă pe mare de către o singură navă).

În etapa următoare a procesului de pregătire pentru luptă, acestea vor desfășura activități de instrucție în compunerea grupărilor navale tactice.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s