Bombardiere Su-24M din sudul Federației Ruse au distrus un aerodrom al adversarului convențional

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 10.03.2020, echipaje ale bombardierelor Su-24M au distrus adversarul convențional, în cadrul unui exercițiu tactic de zbor executat în Regiunea Volgograd.

Avioanele Su-24M au distrus ținte terestre grupate, care imitau tehnica blindată ușoară și un aerodrom al adversarului.

De asemenea, piloții au exersat proceduri de evitare a mijloacelor de apărare antiaeriană, au executat manevre de ieșire de sub atacul aviației de vânătoare și au efectuat aterizări pe un aerodrom necunoscut.

Zborurile au fost efectuate la altitudini cuprinse între 200 și 7.000 de metri, la viteze de până la 1.000 de kilometri pe oră. În timpul exercițiului, au fost efectuate peste 20 de ieșiri-avion, iar pentru executarea atacurilor cu rachete și bombe au fost întrebuințate aproximativ 100 de rachete nedirijate și bombe de aviație.

La exercițiu a participat tot personalul navigant și tehnico-ingineresc al regimentului de aviație, precum și specialiști în asigurare logistică și comunicații.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În ultima perioadă, piloții regimentului au participat la mai multe exerciții de acest tip. Începând cu 04.03.2020, avioanele Su-24M au desfășurat activități de distrugere unor ținte terestre ale adversarului convențional.

De asemenea, începând cu 25.02.2020, în cadrul regimentului a fost executat un alt exercițiu tactic de zbor, care a inclus distrugerea unor ținte navale. Acesta s-a desfășurat, într-un poligon de aviație din Regiunea Astrakhan.

Anterior, începând cu 13.02.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M au distrus obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional, în timpul unui exercițiu executat în Regiunea Volgograd.

Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video cu activitățile desfășurate pe 10.03.2020. Acesta poate fi vizualizat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/20203101034-MWZHK.html.

În materialul video au fost identificate avioanele Su-24 cu numerele de bord 44, 48, 67 (număr de înregistrare RF-93845) și 69 albastre. Din acesta rezultă că avioanele au decolat individual și în celule, executând misiunile în formații de de zbor (celule și patrule).

Surse: mil.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s