Personalul din posturile radiotehnice ale FRMN a executat un exercițiu de asigurare a securității navigației

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 09.03.2020, în cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a fost executat un exercițiu de asigurare a securității navigației militare și civile, în raionul Peninsulei Crimeea.

La exercițiu au participat echipajele posturilor radiotehnice și posturilor de comunicații ale Bazei Navale Crimeea.

Pe timpul exercițiului, militarii au îndeplinit normative de stabilire a contactului radielectronic și vizual cu țintele indicate, au asigurat precizia și oportunitatea datelor transmise despre situația de la suprafața apei și au efectuat orientarea de navigație a navelor, care îndeplinesc misiuni pe mare.

La exercițiu au fost implicate atât posturile de radiolocație staționare, cât și cele mobile din cadrul FRMN, care au confirmat un nivel ridicat de pregătire pentru îndeplinirea misiunilor, potrivit destinației.

Comentariu remnmilitaryblog.com: De-a lungul litoralului Peninsulei Crimeea sunt amplasate o serie de posturi radiotehnice și de comunicații. De regulă, acestea sunt dislocate în punctele extreme dinspre apă și pe înălțimile peninsulei.

O parte dintre aceste puncte aparțin FRMN și au ca misiune asigurarea securității navigației, iar o altă parte aparțin Forțelor Aerocosmice și îndeplinesc misiuni în sprijinul aviației și apărării antiaeriene.

Probabil, la exercițiu au participat facilitățile FRMN, care se pare că sunt conduse din Baza Navală Crimeea de la Sevastopol.

Exerciții de acest tip se desfășoară periodic în cadrul FRMN. Ultimul exercițiu a fost executat pe 08.12.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s