Trei nave de desant ale FRMN au executat trageri de artilerie, în poligoane maritime din Marea Neagră

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 21.03.2020, echipajele navelor mari de desant Saratov, Novocherkassk și Cezar Kunikov au executat un complex de trageri de artilerie asupra unor ținte navale, aeriene și de coastă, în poligoane maritime din Marea Neagră.

„Echipajele navelor au executat trageri cu instalațiile de artilerie asupra unor ținte de coastă, care au imitat puncte de foc și puncte de conducere ale apărării antidesant, după care au desfășurat activități de respingere a mijloacelor de atac aerian ale adversarului convențional”, se arată în comunicatul de presă.

În etapa următoare de pregătire pentru luptă a echipajelor navelor mari de desant, va fi efectuată ambarcarea tehnicii de luptă și a personalului unor subunități de infanterie marină și debarcarea desantului maritim pe o porțiune de litoral neamenajat.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cele trei nave aparțin Brigăzii 197 Desant Aerian – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea a FRMN.

În compunerea acesteia se află șapte nave de desant, din care trei Proiect 1171 (Nikolai Filchenkov, Orsk și Saratov) și patru Proiect 775 (Azov, Novocherkassk, Cezar Kunikov și Yamal).

Navele de desant Orsk și Cezar Kunikov au revenit recent din Marea Mediterană, unde au îndeplinit misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s