În poligonul Kapustin Yar din sudul Federației Ruse, vor fi efectuate lansări reale de rachete Iskander

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.03.2020, în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan, militarii unei mari unități de rachete au executat lansarea electronică a unei rachete balistice, cu complexul operativ-tactic de rachete Iskander.

Lansarea rachetei a fost efectuată la distanța de 200 de kilometri, asupra unei ținte care imita un punct de comandă al adversarului convențional. Acțiunile personalului pe timpul pregătirii pentru efectuarea lansării și în funcție de rezultatele lovirii țintei au fost evaluate cu calificativul Excelent.

Executarea lansării de instrucție pare să fie o etapă de pregătire pentru lansarea reală a unei rachete, care va avea loc în cadrul taberei de instrucție a subunităților Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tabăra de instrucție a Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud va dura până pe 27 martie. Acest lucru înseamnă că lansarea reală a unei rachete balistice cu complexul de rachete Iskander va fi efectuată în una din următoarele trei zile.

Probabil, în poligonul Kapustin Yar a fost deplasată o subunitate aparținând Brigăzii 12 Rachete – Mozdok din cadrul Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz sau Brigăzii 1 Rachete – Molkino din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Militari din cele două brigăzi desfășoară activități de pregătire pentru luptă în condiții de campanie în poligoanele Sernovodsky și Molkino.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s