Regimentul de rachete antiaeriene al FRMN desfășoară activități de pregătire în condiții de campanie

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 24.03.2020, subunități ale regimentului de rachete antiaeriene au început desfășurarea unei tabere de instrucție, în raioanele cu zboruri intensive ale Aviației navale.

Activitățile de pregătire pentru luptă se vor desfășura în raioanele aerodromurilor Aviației navale din Saki și Kacha.

Militarii vor executa un complex de misiuni de intrucție și luptă, între care pregătirea și desfășurarea marșului, amenajarea genistică și mascarea taberei de instrucție, instalarea tehnicii în pozițiile de foc, cercetarea țintelor, deschiderea focului și executarea manevrei.

Scopul principal al exercițiului constă în întărirea coeziunii echipajelor și bateriilor regimentului, în timpul organizării apărării obiectivelor importante de infrastructură ale FRMN împotriva mijloacelor de atac aerian ale adversarului convențional, cu executarea de lansări electronice de rachete.

Pentru antrenarea echipajelor de luptă vor fi implicate zilnic bombardiere de front Su-24M, avioane An-26, Be-12 și elicoptere ale Aviației navale a FRMN.

La tabăra de instrucție participă aproape 400 de militari și aproximativ 50 de unități de armamente și tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile aparțin Regimentului 1096 Rachete Antiaeriene – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

În compunerea regimentului se află 12 complexe de rachete antiaeriene de tip Osa (patru baterii) și o baterie de complexe de rachete antiaeriene portabile de tip Igla.

În timpul unui an de instrucție, militarii regimentului participă la două tabere de instrucție, cu durata de aproximativ patru săptămâni fiecare. Una dintre tabere se desfășoară în perioada martie-aprilie, în timpul perioadei de instrucție de iarnă, iar cea de-a doua în perioada august-septembrie, în timpul perioadei de instrucție de vară.

De regulă, după cea de-a doua tabără de instrucție, subunități din cadrul regimentului se deplasează în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan, unde execută trageri de luptă cu muniție reală.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s