În cadrul brigăzii de cercetare a FRMN, a început executarea unui exercițiu tactic de specialitate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.03.2020, în cadrul marii unități de cercetare din Crimeea a corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a început executarea unui exercițiu tactic de specialitate.

În cadrul exercițiului, subunitățile de cercetare folosesc diferite variante de deplasare în raionul de îndeplinire a misiunilor, respectiv pe cale terestră în compunerea coloanelor militare, precum și pe cale aeriană cu elicoptere Mi-8.

Pe timpul marșului, militarii au îndeplinit misiuni de protecție și asigurare multilaterală a coloanelor de tehnică auto, de depășire a unor porțiuni de teren contaminat, de ducere a cercetării cu întrebuințarea dronelor, de respingere a atacurilor grupurilor de cercetare diversiune ale adversarului convențional și de respingere a atacurilor aeriene ale aviației acestuia, de evacuare a răniților din mașinile de luptă și de acordare a primului ajutor medical pentru aceștia.

În poligonul de pregătire pentru luptă, timp de o săptămână, cercetașii își vor perfecționa deprinderile în organizarea posturilor de observare, desfășurarea ambuscadelor, căutarea bazelor de sprijin ale adversarului convențional și executarea misiunilor de patrulare. De asemenea, militarii vor exersa tehnici de mascare, de deplasare în secret și de amenajare a ascunzătorilor.

Pe timpul exercițiului, o atenție deosebită va fi acordată probelemelor de ducere efectivă a cercetării, cu întrebuințarea complexelor Strelets, care asigură rezolvarea misiunilor de bază ale conducerii trupelor, asigurării comunicațiilor și transmiterii informațiilor între camandanți și subordonați, analiza datelor și efectuarea indicării țintelor pentru întrebuințarea armamentelor.

La exercițiul tactic de specialitate participă peste 100 de militari și peste 30 de unități de tehnică militară, între care automobile blindate Rys, Tygr și Typhoon.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de specialitate se desfășoară în cadrul Brigăzii 127 Cercetare – Pargolovo, Sevastopol (Republica Crimeea) aparținând Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Brigada a fost înființată în a doua jumătate a anului 2014, după integrarea Peninsulei Crimeea în Federația Rusă, și are următoarea structură organizatorică:

– conducere și stat major;

– batalion de cercetare (Compania 1 Destinație Specială, Compania 2 Destinație Specială, Compania 3 Cercetare-Desant, Compania 4 Mijloace Tehnice de Cercetare, pluton de transmisiuni, pluton de asigurare);

– batalion de cecetare radioelectronică (companie de cercetare radiolelectronică, companie de război electronic, pluton de transmisiuni, pluton de asigurare);

– batalion de conducere;

– companie de UAV-uri (Orlan și Leer);

– companie de asigurare tehnico-materială;

– companie de asigurare tehnică;

– companie de comandament;

– detașament pentru operații psihologice;

– pluton de geniu;

– grup de cercetare radiochimică;

– punct medical.

Efectivele brigăzii sunt formate integral din militari angajați pe bază de contract. Brigada îndeplinește misiuni în sprijinul conducerii FRMN și a Regiunii Militare Sud.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s