Submarinul Kolpino al FRMN continuă să desfășoare activități de pregătire în acvatoriul Mării Negre

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 26.03.2020, că submarinul Kolpino continuă să îndeplinească misiunile încredințate potrivit Planului de pregătire pentru luptă și al activităților zilnice ale forțelor flotei.

În prezent, echipajul submarinului desfășoară diverse activități de instrucție și luptă în poligoane de pregătire din Marea Neagră, atât la suprafața apei, cât și în imersiune.

Personalul submarinului diesel-electric desfășoară exerciții în interiorul navei, de conducere a acesteia, și exerseasă algoritmi de scufundare la diverse adâncimi, de la adâncimea de periscop până la adâncimea de lucru, atât în marș, cât și în derivă.

De asemenea, marinarii își perfecționează deprinderile în implementarea ordinii acțiunilor pe timpul ieșirii submarinului la suprafața apei.

Anterior, în cadrul unui exercițiu, submarinul Kolpino a executat un atac cu rachete asupra unei grupări navale a adversarului convențional.

După revenirea în punctul de dislocare permanentă, conducerea flotei va efectua o analiză și o evaluare a acțiunilor echipajului.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În ultimele luni, submarinul Kolpino a fost cel mai activ dintre cele șase submarine diesel-electrice Proiect 636.3 ale FRMN.

În prezent, trei dintre submarine se află în Marea Neagră (Kolpino, Rostov pe Don și Veliky Novgorod), două în Marea Mediterană (Novorossiysk și Krasnodar) și unul în Marea Baltică, unde este supus unor reparații la Șantierul Naval din Kronshtadt (Stary Oskol).

Recent, Statul major al FRMN a informat că submarinul Veliky Novgorod se pregătește pentru ieșirea pe mare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s