Complexe de rachete de coastă Bastion și Bal aparținând FRMN desfășoară exerciții în poligoane din Crimeea

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat, pe 26.03.2020, că, în poligoane de pregătire pentru luptă din Crimeea, echipajele complexelor de rachete de coastă Bastion și Bal desfășoară exerciții practice privind executarea atacurilor cu rachete asupra țintelor navale, în timpul desfășurării din marș.

Pe timpul exercițiului, subunitățile de rachete vor desfășura activități de pregătire tactică, tehnică și specială. Scopul activităților de pregătire pentru luptă constă în perfecționarea deprinderilor militarilor în îndeplinirea misiunilor de descoperire a țintelor navale, indicarea țintelor și pregătirea complexelor pentru executarea atacurilor cu rachete, în diverse situații.

Echipajele bateriilor de start exersează modalități de desfășurare a tehnicii de luptă în diverse poziții, în diferite forme de relief. De asemenea, militarii vor îndeplini misiuni de desfășurare, schimbare a ordinii de luptă și a locului de dislocare, după întrebuințarea armamentului.

La activități participă aproximativ 200 de militari și aproape 50 de unități de tehnică de luptă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activitățile de pregătire pentru luptă din poligoane aparțin Brigăzii 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Probabil, exercițiul forțelor ruse are loc pe fondul prezenței în Marea Neagră a unei grupări navale a NATO. Din aceasta fac parte fregatele Virginio Fasan și Fredericton aparținând Forțelor Navale ale Italiei și Canadei, precum și alte nave de luptă din România și Turcia.

Navele au intrat în Marea Neagră pe 23 martie 2020, la ora 13.00.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s